De Laatste Ronde

GALLERY
OVERVIEW

Tuur Flandrien is de trots van de streek, wielrenner in hart en nieren maar vooral een voorbeeld voor de lokale jeugd. De gebetenheid waarmee Tuur keer op keer in de aanval gaat werkt inspirerend op groot en klein.

Er is echter nog één wedstrijd die Tuur nog nooit heeft kunnen winnen. Al jaren droomt Tuur van een overwinning in eigen stad, Oudenaarde. Maar keer op keer, alsof het voorbestemd is, gooit pech roet in het eten. Lekke banden, valpartijen, ge-broken sturen, … alles maakte Tuur reeds mee.

Dit jaar is de druk op Tuur nog groter dan alle andere jaren. Tuur heeft besloten om dit jaar een streep te trekken onder zijn rijkgevulde carrière. Stoppen op het hoog-tepunt van de carrière noemen ze dit. Het is tijd om de fiets aan de haak te hangen en de fakkel over te dragen aan de jeugd.

De supportersclub van Tuur heeft via via opgevangen dat Bob, Tuurs grootste con-current, zijn zinnen heeft gezet op de overwinning in Oudenaarde dit jaar. Bob heeft de reputatie om het niet altijd zo nauw te nemen met de sportieve regels van de sport. Daarom hebben jullie, de grootste supporters van Tuur, afgesproken om een kijkje te nemen in het appartement van Bob.

We kunnen op éénvoudige wijze deze kamer aanpassen in moeilijkheidsgraad. Op deze manier kunnen zowel beginners als gevorderden genieten van deze kamer.

Kinderen, jonger dan 10jaar spelen gratis, maar moeten vergezeld zijn van minstens één volwassen persoon. Je dient het aantal kinderen niet door te geven bij de reservatie. Maar hou wel rekening met het maximum van 7 deelnemers in deze kamer.

DIFFICULTY

Aanpasbaar

DURATION

60min

GROUP SIZE

2-7